Best Western

Erbjudanden


För närvarande finns inga erbjudanden.

Vi gillar barn.

Och när de bor hos oss vill vi ju såklart att de ska känna sig välkomna. Först och främst får de alltid en liten gåva när familjen checkar in. När familjen beger sig till restaurangen och det är dags att äta, får alla barn kritor och ritblock att pyssla med medan de väntar på maten.

För de mindre barnen har vi i lobbyn dessutom en lekhörna med pyssel och barnböcker. De lite större barnen/ungdomarna har tillgång till Playstation i anslutning till vårt vardagsrum och till de riktigt små barnen ställer vi in en spjälsäng i gästrummet.

Men det finns såklart mer för barn att göra i Malmö. Förutom en mängd aktiviteter för barn har Malmö faktiskt runt 220 lekplatser. Av dessa är 20 s.k. temalekplatser. På dem hittar du unika, specialbyggda attraktioner som följer ett visst tema. De som finns är Afrika, Betong, Bondgård, Cirkus, Djungel, Djur, Ekologi, Fiske, Frukt, Hav och Strand, Musik, Rymd, Rörelse, Sagor, Skog, Spindel, Spiral, Tillgänglighet och Vatten. Och så har vi förstås populära Folkets Park med Arken där barnen kan träffa bondgårdens djur. I Folkets Park finns också en trevlig lekplats och en mängd karuseller.

Nyhet! Nu har Busfabriken öppnat i Malmö. Ett av Europas största inomhuslekland har slagit upp portarna till glädjer för både barn och föräldrar.
Pssst...kika in på vår Erbjudandeflik - vi har förmånliga priser på Busfabrikspaket!

Klicka här för mer information om Busfabriken.

Find us!

Facebook Twitter Google+ Youtube To Go App

Våra erbjudanden

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2013 Best Western International, Inc. All rights reserved.